Дуетите на годината в концерта “16 години Планета ТВ“

Дуетите на годината в концерта “16 години Планета ТВ“

2017 година ще запомним и като годината на хитовите колаборации между звездите на музикална компания “Пайнер“. Новите дуети определено се харесаха на меломаните и със сигурност ще се превърнат в претенденти за наградата “Дуетна песен на 2017“. Една песен прекоси границите и обедини Балканите, затова съвсем заслужено Елена Велевска и Борис Дали ще представят “Ще си моя“ в зала “Колодрума” в Пловдив. На 28 ноември гостите ще чуят и хита на септември “Как да изтрезнея“ на Емилия и Тони Стораро. За летните страсти пък ще ни припомни Иван Динев – Устата с Leila Pala Tutte, а дали на сцената с него ще се появят Анелия, Деси Слава и Преслава, ще разберем само след дни. Един от най-очакваните дуети в поп фолка тази година, този между Джена и Преслава, се оказа повече от успешен. Така “Тук жена му пази“ си осигури заслужено място в програмата на концерта “16 години Планета ТВ“. Спектакълът не може да мине и без последната съвместна песен на Галена и Фики - “Изневериш ли ми“, която феновете определиха като песен на всички времена. “Още те обичам“ ще събере на сцената в Пловдив Емануела и Константин. Певецът специално за случая ще напусне къщата на Big Brother – Most Wanted, за да зарадва гостите в залата. Това са само част от съвместните проекти, които ще се радват на аплодисментите на публиката.
Телевизия “Планета“ обещава, че ще има още много изненади, заради които си заслужава да станете част от шоуто на 28 ноември. Билети за спектакъла може да намерите онлайн в мрежата на Eventim, а в деня на концерта и на касите в зала “Колодрума“. Спектакълът се провежда със съдействието на модна къща “Юнона”, а генерален спонсор е “Бор – Чвор”.   
Ако искате да бъдете част от спектакъла “16 години телевизия “Планета”, но нямате навършени 18 години, трябва да бъдете с придружител. Декларация за придружители на непълнолетни лица за концерта можете да изтеглите от тук.

КАТЕГОРИИ