Дуетите властват на концерта “XIII години телевизия “Планета”

Дуетите властват на концерта “XIII години телевизия “Планета”

Тенденцията на дуетите която се наложи това лято на музикалното турне “Планета лято 2014”, ще властва и на концерт-спектакъла в зала 1 в НДК, по случай рождения ден на телевизия “Планета”. 
От общо над 40 песни, които ще бъдат представени, поне 10 от тях ще са дуети. Както вече знаете, началото на концерта ще постави примата на попфолка – Глория с дъщеря си Симона Загорова.
От своя страна Даяна ще се представи с успешния си съвместен проект с Романос Колитос – “Счупи се”.
На сцената на първи декември сексапилните Димана и Сиана ще изпълнят “Ще оцелея”. Още един успешен тандем ще нажежи страстите в НДК, а това са Мария и Азис. Теди Александрова ще представи песента си “Кво става тука” със своя колега Борис Дали.
Очарователната Андреа  ще зарадва многобройните си почитатели със съвместния си проект с Джордан. От бляскавата сцена ще прозвучи и любимата балада на меломаните “Страх ме е” в изпълнение на Цветелина Янева и Фики. Още един невероятно успешен дует ще зарадва публиката, а това са Преслава и Тони Стораро.
Един от любимите тандеми на меломаните ще взириви емоциите в зала 1 Галена и Фики. Певицата на годината ще изпълни и дуетното си парче с ди джей Живко Микс. По всичко личи и смело можем да кажем, че 2014 е годината на дуетите и това ще е най-оспорваната категория за Годишните музикални награди на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ