Дуетите властват в “Планета Топ 20“ през януари

Дуетите властват в “Планета Топ 20“ през януари

Пет от водещите заглавия на зимата властват в януарското издание на класацията за хитове “Планета Топ 20“. На първата позиция в чарта категорично се задържа съвместния проект на Галена и Фики - “Ламборгини“. Песента, която бе лидер и през декември 2019-та, продължава да е предпочитано заглавие от меломаните и в първия месец от новата година.

На второто място продължават да са Емрах и Алисия с “Душо моя“, следвани от още едно интересно заглавие с участието на Алисия. Това е дуета “Кой“ с Ариа.

“Параноя“ е песента, която събра Ваня с Меди и успя да завладее феновете на поп-фолка. Те от своя страна го наредиха сред любимите си хитове в топ 5 на класация “Планета Топ 20“.

Младите изпълнители Данна и Десита с “Имаш да взимаш“, както и Малката и Денис Теофиков с “Полудяваш“ също представиха оригинални дуети, които ги позиционираха на 5-то и 6-то място в подредбата.

Яница с “Твоето Ферари“ е седма, а Роксана със “Спомени“ - осма, следвани от Цветелина Янева с “Ангелът“ и Илиян - “С тебе ми е най-най-сладко“ съответно на девета и десета позиция.

КАТЕГОРИИ