Дуетни хитове от Пайнер” в Spotify

Дуетни хитове от Пайнер” в Spotify

В средата на ноември класацията Top 5 PlanetaOfficial представя най-популярните дуетни песни в Spotify, продуцирани от “Пайнер”. Няма да бъде изненада факта, че най-слушана е музикалната колаборация между Емануела и Теди Александрова – “Дърпай я”. Видеоклипът се появи на 3 август и буквално за часове спечели сърцата на феновете. Не по-малък е интересът и към дуета, поставен под номер 2 – “Аномалия” – безспорният хит на Малката и Александър Робов. Третата позиция също е за една много нашумяла колаборация – Теди Александрова и Илиян с “Автомата”.
2
Яница и Биляниш също са в класацията Top 5 PlanetaOfficial, а тяхната песен “Топ любовник” меломаните са поставили под номер 4 на най-популярните дуетни песни в Spotify през ноември. Чарта завършва с безапелационния хит на Емилия и Денис Теофиков – “Тръгвай си” – една песен, която потребителите на стрийминг платформата избират да слушат отново и отново в памет на без време напусналия ни млад изпълнител Денис Теофиков.
Цялата класацията Top 5 PlanetaOfficial вече ви очаква в YouTube-канала - PlanetaTV Official, както и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ