Дуетни песни са най-слушани през януари

Дуетни песни са най-слушани през януари

Стрийминг платформата A1 Xplore Music обяви своя Топ 5 на най-предпочитаните от меломаните заглавия от каталога на “Пайнер” през януари. Впечатление прави ,че и петте песни са дуетни. Истински бум предизвика “Кой” на Ариа и Алисия, поставена под No 1. Песента звучи с голям успех, както в нощните клубове, така и от телефоните на феновете.

“Параноя”, в изпълнение на Ваня и Меди, също бе забелязана от почитателите на поп-фолка и през януари и заема второто място в класацията. Веднага след нея застава “новото ламбо” на Галена и Фики. “Ламборгини” е по музика на Marvin Salimovic, текстът е на Мариета Ангелова, а аранжиментът е направен от Даниел Ганев. Режисьори на видеоклипа са Виктор Антонов и Добромир Киряков.

Дуетите на 4-то и пето място са “Душо моя” на Емрах и Алисия и “Така ни се пада” на Преслава и Галин. И двете песни бяха представени на голямата концертна сцена в Пловдив, когато телевизия “Планета” отбеляза своя 18-ти рожден ден.

По традиция в класацията Toп 5 Payner – A1 Xplore Music представяме нещо “златно” и нещо ново. Избрали сме най-гледания видеоклип в PlanetaOfficial през 2019 година – “Няма да ми мине”. Песента на Галин и Лидия също се радва на голям интерес в платформата A1 Xplore Music. Новото заглавие пък е “Имаш да взимаш” – дуетът на Данна и Десита. Гледайте новата класация тази вечер в 18.00 часа по “Планета” и от 20.00 часа в програмата на “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ