Дългоочаквана видеопремиера зарадва почитателите на Юнона

Дългоочаквана видеопремиера зарадва почитателите на Юнона

Отдавна феновете на Юнона очакват новото музикално предложение на любимата си изпълнителка. Преди време певицата нажежи мрежата с атрактивни фотоси от снимачната площадка, а от вчера меломаните вече могат да се насладят на видеоклипа в PlanetaOfficial в YouTube. “В друг живот” е заглавието на музикалния проект, който е със специалното участие на едно от новите имена в “Пайнер” - Кирил Атанасов.

Именно той е автор на музиката и текста на новото предложение, а аранжиментът е дело на Мартин Биолчев. Песента бе поднесена и с ефектно видео, реализирано от екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси. Кадрите са заснети в студио и следват изчистена визуална линия. Меломаните също не останаха безразлични и побързаха да изкажат мнението си за “В друг живот”:

“Браво на Юнона, че дава шанс на млади хора да се изявят. Музиката и текстът са доста професионално направени за дебютант!“, “Красива и много приятна песен за слушане. Поздравления за добрия проект!”, “Юнона е страхотна певица, артист и има невероятен тембър!“, “Хубава песен, талант и стил. Успех, Юнона и Кирил!“

КАТЕГОРИИ