“Двама“ – коледният подарък на Анелия

“Двама“ – коледният подарък на Анелия
Слушай в Стрийминг Платформите

За всички почитатели на хубавата българска музика е новото предложение на Анелия. Песента е озаглавена “Двама“ и вече радва абонатите в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизионните канали с марката “Планета“.

“Ето, че дойде време да ви подаря моя коледен подарък - баладата “Двама”, която е песен много близка до мен и се надявам да стигне до вашите сърца“, споделя с  вълнение Анелия, минути след премиерата на най-новата си песен.

За кратко музикалният проект спечели аудиторията, която е зажадняла за хубави и мелодични парчета, а оценките й потвърждават, че Анелия за пореден път е уцелила вкуса на меломаните:

“Уникална балада! Такива песни трябва да има“, “Много различна и красива. Изживях всяка една секунда от тази песен. Поздравявам те, Анелия!“, “Песента е много нежна и хармонична, и трябва да остане във времето“, “Уникално красива балада! Музика, текст, клип, изпяване... Всичко е перфектно и безупречно! Нека повече хора оценят тази песен, защото в нея има много смисъл и послание! Браво за поредният успех на Анелия и на целия екип!“, “Анелия! Винаги ще си останеш различна и в същото време толкова разпознаваема! Много хора чакаха да чуят точно такъв текст! Браво!“, “Страхотна балада, страхотни послания! Разплака ме! Топ!“.

“Двама“ е по музика и аранжимент на Велислав Драганински, а автор на текста е Петя Радева. За визуалната концепция Анелия отново се довери на режисьора Стефан Маринов (Buddubbaz Tape) и оператора Петко Андонов. Гримът е на Никола Иванов, косите – на Ники Тонев, а автор на фотосесията към проекта е Теди Грозданов.

 

КАТЕГОРИИ