Двоен Коледен подарък от “Пайнер”

Двоен Коледен подарък от “Пайнер”

И тази година музикална компания “Пайнер” няма да забрави почитателите на най-популярната музика и ще ги зарадва за Коледа с два нови диска. При това този път това ще са дългоочакваните нови самостоятелни албуми на Райна и Борис Дали. За Борис Дали това ще бъде четвърти поп-фолк албум в кариерата му и пети - след фолклорния “Младо момче”, с който певецът зарадва почитателите си преди четири години.

В новия албум със сигурност ще намерят място неговите дуети с колежките му Елена Велевска, Емилия, Теди Александрова, Цветелина Янева, както и тройните колаборации - “Гол”, “Дай, дай, дай” и “Температура”.
Преди няколко месеца Райна разкри новината, че предстои издаването на нейния нов поп-фолк албум. Очевидно сега е настъпил дългоочакваният момент за нейните многобройни почитатели.

Този албум ще е осми поп-фолк проект за певицата, но освен това тя е издала и пет фолклорни албума, които са изключително успешни. Те са й донесли много награди, както и признанието не само на публиката у нас, но и в чужбина.
През годините в дните преди Коледа нови самостоятелни албуми са издавали Ивана, Анелия, Глория, Теди Александрова, Джена, Цветелина Янева, Фики и др.

КАТЕГОРИИ