Двоен празник този уикенд за Стояна

Двоен празник този уикенд за Стояна

Месец ноември има специално място в сърцето на Стояна, защото не само тя, но и нейният син Иван празнува своя рожден ден. Най-известната бузукарка у нас е родена на 17-ти, а ден след нея и наследникът й. Това е повод за много емоционални моменти, както за семейството на Стояна, така и за Ивана, защото наред с професионални отношения, ги свързва и добро приятелство. Неведнъж Певицата на народа е споделяла, че обича кръщелника си като свое дете и винаги намира време да сподели ценни мигове с него. Няма съмнение, че и този уикенд ще е изпълнен с хубаво настроение и ще събере музикантите заедно, за да отпразнуват рождените дни. Точно преди 10 години пък Ивана, Стояна и Румен вдигнаха наздравица с шампанско за здравето на бузукарката не къде да е, а в града на удоволствията – Лас Вегас. Това ще остане един от най-паметните рождени дни за всички тях и до днес.
Наред с личните вълнения, Ивана и нейният бенд са се посветили на подготовката за концерта “17 години телевизия Планета“ на 4 декември. Звездата на музикална компания “Пайнер“ не разкрива с кои песни е решила да поздрави публиката в зала “Арена Армеец“, но всички се надяват да чуят от сцената хита, който кореспондира с годишнината - “Като на 17“.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Стояна с пожелания за здраве, любов, вдъхновение и още много хубава музика!

КАТЕГОРИИ