Двоен празник за Джена

Двоен празник за Джена

Днес Джена има двоен празник, рожден ден и годишнина от сватбата с нейния съпруг Атанас Стоев - младши. От тяхната любов се роди третия Атанас в музикалната фамилия Стоеви. Освен в живота, двамата са много успешен тандем и на сцената. Тази година Джена посреща рождения си ден с много музика, както поп-фолк, така и народна.

Телевизия “Планета Фолк” от 19:30 часа ще излъчи за първи път фолклорната програма Джена и “Канарите”, събрала бисери от репертоара на обичания тракийски оркестър. Всички песни са авторски композиции на Атанас Стоев - Канара, а Джена им дава нов живот.

Звездата на телевизия “Планета” е радостна, че започнаха летните партита и тя има възможност често да се среща със своите фенове. Като един от хитовете на Лято 2020 се очертава и най-новата поп-фолк песен на Джена “Шот за болката”. Мелодията допадна на младите хора, защото носи много настроение и ги кара да танцуват. Точно с тази песен изпълнителката ще започне своя личен празник в Пазарджик, за да го сподели с най-ревностните си почитатели. Елитен нощен клуб в града е домакин на партито, а до рожденичката неизменно ще бъде и нейният съпруг.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят двойния празник на Джена с пожелания за здраве, много любов и сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ