Двоен празник за Теди Александрова

Двоен празник за Теди Александрова

На 11 декември звездната рожденичка от каталога на “Пайнер” е Теди Александрова. Тази година за нея празника е двоен, защото се навършват 10 години, откакто е част от музикалната компания. Тя беше забелязана на кастинга “Сбъдни мечтата си с Дерби” в Монтана през 2009-та и беше избрана единодушно за победител сред многобройните кандидати от авторитетното жури в състав – Мария, Борис Дали и Илиян. Десет години по-късно пророческите думи на Илиян за трио се сбъднаха, а “Давай на DJ-я” е един от безспорните хитове на годината.

Песента прозвуча и на концерта “Планета на 18” в Пловдив, където Теди Александрова, Борис Дали и Илиян направиха запомнящо се шоу. Именно в зала “Колодрума” беше и лайв премиерата на най-новото заглавие в репертоара на певицата – “Келеш”.
В днешния ден Теди Александрова се радва на многобройни честитки от приятели, колеги и почитатели в социалните мрежи. Към тях се присъединяваме и ние от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” с пожелания за здраве, щастие и още много хитове!

КАТЕГОРИИ