Двойна премиера за “Не сме приключили” на Илиян

Двойна премиера за “Не сме приключили” на Илиян

Илиян направи премиера на своето лятно предложение “Не сме приключили” в PlanetaOfficial, а още същата вечер песента получи и своята клубна промоция в София. На бляскавото събитие се събраха фенове и колеги на Тупалката, които бяха дошли да го уважат. Торта с вид на поканата бе “сладката” изненада за Илиян, а водеща на вечерта бе светската журналистка Елизабет Методиева, дългогодишна приятелка на изпълнителя.

“С “Не сме приключили” правя рязък завой. Рестартирам музиката, своя живот и кариера. Благодаря ви, че сте тук и ме подкрепяте. Благодаря и на Бог”, бяха думите, с които певецът приветства гостите си малко преди да изпълни своето ново парче на живо.

По всичко изглежда, че този път Илиян е уцелил право в десятката музикалните вкусове на меломаните, защото “Не сме приключили” получи многобройни преглеждания и положителни коментари и в официалния канал на “Пайнер” в YouTube броени минути след като бе публикуван.

“Старият Илиянски се завърна. Гърми!”, “Ето го, нашето момче. Браво, много готин проект, всичко ми харесва! Така се прави, успех!”, “Супер, Илияне, улучи летен хит! Харесвам модерното поп-фолк звучене, а и видеото е много готино!”, ”Когато една песен идва от душата и сърцето, ето го резултатът!”, “Вулканът Илиян изригна! Само нагоре!”


Музиката и аранжиментът на “Не сме приключили” са на композитора Даниел Ганев, а текстът е дело на творческия тандем - Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Свежото лятно видео е заснето от режисьора Людмил Иларионов - Люси в Кавала, Гърция. Приятна изненада в лентата е, че Илиян доста успешно се включва в хореографията на балета. Самият той признава, че това преживяване го е стимулирало да се заеме сериозно с уроци по танци.

снимки: Club Eleven

КАТЕГОРИИ