Двойна радост за Константин през октомври

Двойна радост за Константин през октомври

Началото на октомври със сигурност е паметно за Константин, защото се случиха много приятни неща в живота на певеца. Само няколко дни след като се завърна от успешно турне в САЩ и Канада, изпълнителят стана баща за втори път. Съпругата му Надя “удържа” на думата си да го дочака и след това да го дари със син. Малкият Александър вече е в къщи и се радва на любовта на Коцето, Надя и каката Марияна. През октомври телевизия “Планета” обяви резултатите и от месечната си класация на хитовете – “Планета Топ 20”. В нея през септември първото място, според зрители и интернет-потребители, е отредено за последния видеоклип на Константин – “От утре ще е друго”. Така заглавието на песента се оказа съдбовно за певеца и предрече, че наистина от сега нататък животът на певеца ще е доста по-различен.
Втората позиция в “Планета Топ 20” също е безапелационна и тя е за последния хит на Преслава – “На тебе не отказвам”. Че песента наистина има качества и докосва меломаните говорят фактите – тя е в челните места и на много независими класации в България. Освен това е сред най-предпочитаните заглавия от DJ-ите в нощните клубове.
Още три нови видеоклипа, появили се през септември са намерили място в първата петица на “Планета Топ 20”. Това се “Много ми е луд” на Теди Александрова ft. Силвър, поставена на 3-то място, “Сърцето ще плати” на Анелия и Илиян – 4-та позиция и “Имам само едно сърце” – кавърът на Карлос, който му донесе убедителното 5-то място през септември в класацията.
Лидерът от края на лятото – “Блокиран” на Фики и Азис вече заема 6-то място, Кали ft. Емануела с “Хайде, вдигни й” са на 7-мо, Татяна с “До три” – на 8-мо, а дуета на Галена и Преслава “Живей” е поставен на 9-то място. Първата 10-ка се завършва от безспорния летен хит “Стара каравана” в изпълнение на Галена.
Цялата класация “Планета Топ 20” за септември може а проследите в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – PlanetaOfficial, както и в програмата на “Планета HD” и “Планета” ТВ с следващите дни.

КАТЕГОРИИ