Джена: А колко нови песни имам да ви изпея...

Джена: А колко нови песни имам да ви изпея...

Сериозна заявка за предстоящия музикален сезон направи Джена. Звездата на телевизия “Планета“ не крие вълнението си от рестарта на работата на заведенията в страната, защото срещите й с феновете й носят много позитивни емоции и заряд. Меломаните също с радост очакват първите партита, на които могат да се забавлят с любимата си музика и изпълнители на живо.

“Как сте днес приятели? В какво настроение ви намирам? Съвсем скоро ще ви съобщя кога и къде ще бъде първото мое участие след поредния локдаун в страната. Нямам търпение да се видим вече, липсвате ми много. А колко нови песни имам да ви изпея...“, написа Джена в официалните си профили в социалните мрежи.

Публикацията предизвика сериозен интерес сред многобройните почитатели на певицата, които с интерес следят всичко, което се случва около нея. Интригуващият статус подсказва, че през изминалите месеци Джена не е спирала да работи, за да изненада приятно всички, които харесват музиката й.

Както знаете, през март изпълнителката промотира песента “Моят номер“. Месец по-късно видеоклипът отбелязва голям успех в PlanetaOfficial в YouTube с над 2,2 милиона преглеждания, хиляди споделяния и позитивни коментари.
Бесзпорно “Моят номер“ ще владее плейлистите на DJ-те в страната, а преди това ще получи и заслужената си лайв премиера. Сред заявките, които Джена даде през изминалия месец, е участие в нов проект на нейна колежка, който по думите й ще бъде много готин, свеж и интересен. Тези дни стана ясно и кога е първата музикална среща на Джена с публиката – това ще се случи на 30 април, в Club Revue в София.

 

КАТЕГОРИИ