Джена и Преслава – новият хитов поп фолк тандем

Джена и Преслава – новият хитов поп фолк тандем

Феновете на поп фолка отдавна се надяваха на нов хитов музикален тандем и ето че две от най-обичаните звезди на музикална компания “Пайнер”, Джена и Преслава, се обединиха и осъществиха тази идея. Днес те официално представиха видеоклипа към първия си дует със заглавие “Тук жена му пази”. Тяхното желание да бъдат оригинални и извън стандартите ги провокира да се обърнат към композитора Радомир Кишев, който се постара да създаде музика, която да отговоря на нивото на двете певици. Текстът е написан от поетесата Анастасия Мавродиева и нейният колега Росен Димитров, а видеоклипът е дело на Георги Марков.

Лентата е реализирана в уникалния комплекс Royal Castle на Елените. Джена и Преслава са изключително красиви и стилни, а за това се погрижи екип от доказани професионалисти – Стоян Апостолов – стил, Борислав Соколов-Бони и Джулия Ангелова – грим, Николай Стоянов – коса. По време на снимките на “Тук жена му пази” бе заснета и ефектна фотосесия от Георги Малев.
Джена и Преслава искрено вярват, че музикалният проект ще се хареса на меломаните и ще се превърне в едно от любимите заглавия на 2017 година.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ