Джордан: Доволен съм от свършеното през 2017

Джордан: Доволен съм от свършеното през 2017

На 15 март Джордан празнува своя рожден ден, а това е поводът да гостува в предаването “Автограф”. Той разкрива, че има доста разлика в начина, по който е празнувал преди години и сега.

“Преди предпочитах шумните партита, с повече хора, с повече приятели, с течение на годините това се променя и предпочитам по-тесния кръг, по-задушевната обстановка, с по-малко шум. Аз отдавам тази промяна на работата си и на това, че всяка вечер съм на участия, в шумните клубове, сред много хора и идва един момент, в който човек се пренасища и подобни неща не са му много интересни.”


Плановете му са отбележи рождения си ден днес с най-близките си приятели, а след известно време ще посети и родителите си, които не живеят в България и с тях ще си организира една хубава вечеря или обяд. Пред Водещата на предаването, Галя Димитрова, Джордан разказва за най-щурия и весел рожден ден:

“Спомням си за един конкретен рожден ден, на който бях събрал голяма част от колегите си в столичен клуб. Това беше преди 7-8 години, бяхме над 40 човека и партито беше наистина запомнящо се. Имаше доста изненади, а мои приятели пък бяха подготвили една специална торта с моя лик.”


За Джордан най-важното в един празник е да бъдеш с хората, които обичаш. Той разкрива , че с годините осъзнава, че човек все повече подбира хората, сред които вирее:

“Обкръжението на човек е страшно важно и благодаря на хората, които са до мен към днешна дата, защото не напразно са именно те. Може да са малко, но са качествени и стойностни хора. Преди не беше точно така. Преди бях по-отворен в комуникацията си с по-голяма част от хора, но с времето започваш да преценяш кой седи срещу теб и да си подбираш най-подходящите, така че аз съм си подбрал моите хора, чувствам се добре сред тях и се радвам, че са до мен.”


Изпълнителят разказва, че интересното при него е, че през годините се чувства по различен начин преди рождения си ден.

“Има хора, които месец преди рождената си дата изпадат в някакви дупки, в някакви депресивни състояния. Аз съм зодия Риби и ние обичаме да си правим равносметка, на нещата, които сме свършили. Аз също си правя подобни равносметки и честно казано, тазгодишната ми равносметка много ми харесва. Радвам се за нещата, които успяхме да свършим през изминалата година и се радвам, че и феновете го отчитат като доста добър факт, за което им благодаря.”


За своя най-голям успех през 2017 година изпълнителят отчита първата си дуетна песен с Деси Слава, “Ангелите плачат”, защото според него тя е предизвикала доста голям интерес от страна на публиката:

“Тази мелодия успя да докосне доста сърца и това е нещото, което може би ме прави най-щастлив. Много се радвам, че създадохме този проект, горд съм с него и искам много специално да благодаря на Деси Слава.”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Джордан с пожелание за здраве, истински приятели и Музата да не го напуска никога!

КАТЕГОРИИ