Джордан: За мен е чест да пея с Деси Слава

Джордан: За мен е чест да пея с Деси Слава

Джордан споделя каква е била за него 2017-та година в професионален аспект в предаването “Автограф”. Водещата Галя Димитрова разговаря с изпълнителя зад кулисите на концерта “16 години телевизия “Планета”.

“Изпращам 2017-та година с доста положителни чувства, поработих доста, пуснах няколко парчета, които имаха добър успех, в това число и последната песен “Ангелите плачат”, която представихме с Деси Слава. Съжалявам само, че не успяхме да я изпеем на голямата сцена тази вечер, но както всички знаят Деси е в напреднала бременност и това не беше възможно. Горд съм с това парче, радвам се много, че направихме тази страхотна песен, най-вече с глас като този на Деси Слава, който аз обожавам.”


Изпълнителят казва, че двамата не са имали възможност да представят на живо “Ангелите плачат”, тъй като от няколко месеца Деси е в отпуск по майчинство. Той е изпълнявал песента няколко пъти на свои клубни участия и реакцията на публиката винаги е прекрасна.

“Хората си я искат и я харесват, въпреки че песента не е в типичното клубно звучене, а е с малко по-баладичен характер, това не повлия на нейното развитие. Деси Слава е страхотна певица и за мен е чест да слея гласа си с нейния.”

Изпълнителят разкрива, че вече работи по нови песни, които ще представи на публиката през 2018 година и е нетърпелив това да се случи.

КАТЕГОРИИ