Джордан не прави компромиси

Джордан не прави компромиси

Джордан разказва в новия брой на “Автограф”, че се радва на готино лято, наситено с много приятни моменти с приятели и с Емануела на морето. Ще го запомни с участията, въпреки че е имал и по-силни лета откъм брой участия.

“Като че ли се наблюдава тенденция всяко лято по нашето Черноморие да става все по-трудно изпълнителите да се изявяват. Като че ли вече няма нужда от това, тъй като дискотеките се пълнят и без певци. Обяснявам си го с това, че вече голяма част от българите предпочитат да почиват в чужбина. Иначе хората са си същите, весели, забавни, радват се на песните ни, на хитовете ни. Тази година с Емануела се изявихме в една дискотека в Слънчев бряг, която беше препълнена с народ и всички пееха с пълно гърло последната ни дуетна песен, което беше много зареждащо.”


Джордан разкрива, че с Емануела са се намерили отдавна и тяхното приятелство датира от много години. Откакто са в “Пайнер” доста често получават въпроси като “хайде, кога ще направите нов дует” и е било напълно естествено да се появи този дует.

“Радвам се, че не разочаровахме феновете и публиката ни, и представихме песен, която наистина се открои от всички. Смело мога да кажа, че това е Хита за лятото на 2018-та.”


Певецът споделя, че не е мислил, дали ще направи дует и с друга певица. Не знае какво може да се случи. Ако попадне на подходяща песен и ако се сработи с дадена колежка, защо не. Джордан не е много сигурен дали до края на годината ще предложи и нова самостоятелна песен.

“Не ми се иска да бълвам много продукция, която просто да трае някакво време в пространството и след това никой да не помни заглавието на това парче. Плюс това, не всичко е на всяка цена. Искам от тук нататък да поднасям парчетата си по начин, по който аз си представям и тогава, когато аз усетя, че имам нужда да кажа нещо. Не съм спрял да търся песни. Имам няколко дема, които слушам, обмислям, представям си ги, така че ще преценя.”


Певецът признава пред водещата Галя Димитрова, че не си позволява да прави компромиси с музиката си, въпреки че никой не може да ти даде сто процента гаранция, че песента, на която си се спрял, ще получи нужното развитие и ще стане хит.

“Разчитам на усета си и на това какво на мен ми харесва и си представям как и на хората би им харесало. Аз с годините съм си изградил някакъв мой стил и просто гледам да си го следвам”, казва още Джордан в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ