Джордан с концерт във Виена този уикенд

Джордан с концерт във Виена този уикенд

Горещи ритми, вълнуващи моменти и много усмивки очакват почитателите на балканската музика в Австрия този уикенд. На 17 юли специален гост във Виена ще бъде един от изпълнителите, които знаят как да накарат публиката да се забавлява от сърце и да танцува до зори – Джордан. Певецът е щастлив, че с музиката си ще внесе позитивно настроение в сърцата на българите в австрийската столица и заедно ще си създадат незабравими спомени от Лято 2021.

Джордан е подготвил репертоар само от хитове, като специална изненада за всички присъстващи на партито в Premium Club ще бъде лайв премиерата зад граница на новия му сингъл – “Луда жена“. В България песента вече е тотален хит, който владее нощните клубове и се радва на над 1,5 милиона преглеждания в YouTube.

Истински рекорд по гледаемост тези дни отбеляза и дуета на Джордан с Емануела – “Купих ти сърце“. Проектът, появил се в интернет и медийното пространство преди 2 години - през юли 2018-та,  продължава да е сред най-търсените заглавия на “Пайнер“, а цифрите красноречиво доказват това – видеоклипът вече надмина 20 милиона гледания в PlanetaOfficial. Феновете побързаха да поздравят изпълнителите за този успех и споделяха песента им неколкократно в мрежата през изминалата седмица.

КАТЕГОРИИ