Джулия: Скоро ще ви изненадам

Джулия: Скоро ще ви изненадам

Месец април стартира обещаващо за феновете на Джулия. Повод за вълнение и много радост бе публикация на певицата в социалните мрежи, която обяви следното:

“Мисля си за музика и за още интересни неща в сферата на изкуството, с които скоро ще ви изненадам! Желая ви слънчеви мисли и да ви е хубавичко все повече!“, пише звездата на музикална компания “Пайнер“.

Очакванията на меломаните са големи, защото изпълнителката не пести сили и енергия, за да предложи най-доброто от себе си.

Първото заглавие, което тя представи през 2021 година, “Ножът“ се наложи като тотален хит и завладя музикалните класации, а милиони абонати в Planeta Official всеки ден избират мелодията в своите любими плейлисти. Успехът на “Ножът“ е сериозна причина да вярваме, че Джулия ще постави летвата още по-високо и предстои нещо още по-горещо и хитово.

Наред с музикалните мисли, изминалите дни бяха изпълнени с хубави лични емоции за Джулия. Повод за тях бе рождения ден на съпруга й Кристиан Кирилов на 2 април, а снимка, споделена от семейството в интернет издаде, че двамата продължават да се наслаждават всеки миг на любовта си и на възможността да бъдат заедно.

 

КАТЕГОРИИ