Джулия с дългоочаквана премиера в Planeta 4K

Джулия с дългоочаквана премиера в Planeta 4K

“Чувстваме се поздравени за имените дни!” – това написаха феновете на поп-фолка още в първите минути след премиерата на новия видеоклип “Ножът”, който PlanetaOfficial представи в YouTube вчера. Изненадата дойде на 6 януари – Йордановден от Джулия, която след дълга пауза буквално “избухна” и не остави никой безразличен към проекта. Днес празнуват всички Ивановци и със сигурност поздравите ще продължат.

“Джулия буквално “реже” с ножа… Това е Джулия!... Само такива песни прави, продължавай все така, уникална е песента… - четем в коментарите на видеоклипа и още - Джулия се завърна адски брутално. При нея няма слабо и определено липсваше на публиката… Само като чух началото на песента и се влюбих в нея… Заслужаваше си чакането - страхотна песен и визия… Джулия е стихия на самостоятелни песни.”


Музиката и аранжиментът на песента “Ножът” са на Деян Асенов, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева. За видеоклипа се погрижи Людмил Иларионов – Люси, а Джулия дава всичко от себе си, за да предаде емоцията на песента на зрителите.

 

КАТЕГОРИИ