Джулия ще представи новия си хит в Германия

Джулия ще представи новия си хит в Германия

Джулия е нетърпелива за музикалната среща със своите почитатели в Германия. Певицата е специален гост на клубно парти във Фюрт, което ще се състои на 2 юни. На европейска сцена премиера ще получи и най-новия хит на изпълнителката “Бръммм”, който е в дует с нейната колежка Анелия. Независимо, че в Германия Джулия гостува сама, тя няма да пропусне да зарадва гостите на Aura Club с най-новото си парче. Атрактивният видеоклип набира все по-голяма популярност в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Към момента лентата има близо 4 милиона преглеждания, многобройни лайкове и коментари.

“Бръммм” бързо влезе и в плейлистите на DJ-те, които звучат в разгара на абитуриентските балове във всички клубове в страната. Джулия е истински щастлива, че новият й дует бележи толкова голям интерес. За нея това е знак, че заедно с екипа й отново са уцелили десятката на музикалните вкусове на почитателите на поп-фолка.
Междувременно певицата зарадва последователите си в социалните мрежи с горещи снимки от плажа, в които демонстрира перфектна форма. Джулия спортува активно и спазва здравословен хранителен режим, а резултатите са наистина впечатляващи.

 

 

КАТЕГОРИИ