Един различен Галин в проекта “Дилема“

Един различен Галин в проекта “Дилема“
Слушай в Стрийминг Платформите

Дългоочакваната премиера на новия видеоклип на Галин вече е факт в официалните канали с марката “Планета“. “Дилема“ се появи едновременно в PlanetaOfficial – YouTube и в ефира на телевизия “Планета“, а малко по-късно бе представена и в “Планета HD”. Може би появата на песента точно сега, в навечерието на св. Валентин, не е случайна, защото любовта е главна тема в сингъла.

“Дилема” е новият ми проект, с който искам да Ви покажа един различен Галин и едно различно послание! Надявам се да Ви хареса!”, с тези думи изпълнителят представи песента, а феновете побързаха да го поздравят - Много силна песен, семпло и красиво видео, силен текст! Вече това е хит за влюбените и зарязаните на 14-ти... Песента е много яка... Галин мачка. Един от изпълнителите, които продължават да се издига нагоре... Галин и Пайнер = хит... Уникален... Аз не знам как този човек го прави. Той няма нито една слаба песен... Хит след хит.“


“Дилема“ набира все по-голяма популярност в YouTube, където за по-малко от 24 часа регистрира гледаемост от над 200 000. По всичко личи, че песента бързо ще спечели меломаните и ще стане музикален лидер в нощните клубове и музикалните класации.
Новият хит на Галин е авторски проект по негова музика, аранжимент – на Деян Асенов и текст на Диона. Видеоклипът е реализиран от режисьора Виктор Антонов, а специално участие в кадрите има модела Доби Тафкова. За визията на Галин се погрижиха - Кристиян Пижов /стил/ и Микеле /грим/. Фотограф на продукцията е Ивайло Русев.

КАТЕГОРИИ