“Един живот“ сбъдна мечта на Роксана

“Един живот“ сбъдна мечта на Роксана
Слушай в Стрийминг Платформите

Премиера в PlanetaOfficial в YouTube получи песента “Един живот“, събрала в дует Роксана и Софи Маринова. Звездата на музикална компания “Пайнер“ не крие, че този проект е осъществил една от нейните големи мечти – да пее със своя музикален идол.

“Чух Софи Маринова за първи път, когато бях 3-4 клас и още тогава си пожелах някой ден да запиша песен с нея – откровена е Роксана и допълва – Една моя мечта от детските години вече е изпълнена. Да запишеш песен с певицата, от която черпиш вдъхновение в продължение на 20 години, това е нещо, което няма как да се опише с думи.“


Роксана признава още, че е щастлива, че точно това е песента, която е обединила гласовете им със Софи Маринова в съвместен проект, защото е уникална балада със стойностен текст. Музиката, текстът и аранжиментът й са дело на Роксана, Спас Лазаров и Мариета Ангелова. За видеото изпълнителките застанаха пред камерата на режисьора Христо Порязов и оператора Радослав Георгиев, а специална роля в клипа изпълнява големият син на Роксана, Даниел.
Още с появата си, “Един живот“ показа, че за тази балада дълго ще се говори. Феновете не спестиха ласкавите си оценки и предвещаха, че това е проект, който ще остане във времето:

“Личи си чувството, което са вложили и двете при изпяването, браво! От такива песни и проекти има нужда българският фолк.“, “Две богини, две кралици, два мощни гласа, събрани в една достойна и много истинска песен! Поклон пред големия талант, положените усилия и най-вече, че ни правите щастливи! Прекрасни!“, “Толкова истинска и докосваща песен, не съм слушал в последно време. Красива музика с потресаващо истински текст. Човешката реалност, пресъздадена в една песен. Големи сте. Поздравления!“, “Уникален проект, само това ще кажа! Браво!“, “Тази песен е нещо различно, нещо истинско. Събраха се две стойностни певици и направиха една много стойностна и истинска песен. Адмирации!“, споделят своите впечатления меломаните.

За своята визия в “Един живот“ Роксана и Софи Маринова се довериха на Fashion Gallery Esil Duran /стил/, Борислав Соколов - Бони /грим/, Емилио Стефано и Никола Филаретов /коси/.

КАТЕГОРИИ