Една година Данна чака да запее “Третият джин”

Една година Данна чака да запее “Третият джин”

Много е интересна историята около създаването на “Третият джин”. Повече от година Данна пази в тайна песента и едва в края на юли 2022 г. я изпя.

“Това е първата песен, която записах в “Даймънд” преди повече от година. – споделя Данна. – Клипът също заснехме миналото лято, със страхотен екип и весели емоции. Песента за мен е много специална и емоционална. Още при първото слушане се влюбих в нея. Текстът много ме докосна и затова вложих много емоция в изпяването…”

2
Данна е щастлива, че през цялото време до нея е бил нейният музикален продуцент Николай Пашев, от когото получава много безценни съвети и насоки, които й помагат. Убедена е, че заедно ще направят още много сполучливи песни, които ще се харесат на публиката. Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” също подкрепят младата изпълнителка и й вдъхват увереност и кураж да върви смело по пътя на музиката.

А какво лято очаква Данна? – “Лято, изпълнено само с весели и незабравими моменти”, както сама си обещава и още: “Лято с много луди, щури купони, тренировки и време, прекарано с любими хора. Наистина нямам много време за плаж, но когато остане, се възползвам…”

Този уикенд Данна ще успее да съчетае приятното с професионалното, защото в петък ще пее в Ахтопол, а в събота – в Китен и Приморско. 100% наред с купона, ще намери време и за плаж, за релакс и слънчеви ласки.

КАТЕГОРИИ