В “Една нощ в Приказките” ще видите ...

В “Една нощ в Приказките” ще видите ...

И тази година, в Коледната и Новогодишната нощ, телевизия “Планета” ще предложи на всички свои зрители интересни празнични изненади, чиято кулминация несъмнено е програмата “Една нощ в Приказките”.
Preslava
В първата част на хитовата селекция, която ще се излъчи на 24 декември, зрителите ще се насладят на по-лирични и чувствени песни. Нейното начало е от 19:00 часа в ефира на “Планета” и от 21:00 часа в ефира на “Планета HD”.
Galena
В програмата участват някои от най-обичаните изпълнители на музикална компания “Пайнер”, които ще зарадват зрителите не само с утвърдени вече мелодии, но и със съвсем нови песни. Галена например участва с изцяло нова песен - “Не ставам втора”, Есил Дюран - с “Несъвършен”, Теди Александрова - със “Заради една любов” и Светла Иванова и Дамян Попов - с “Утре”.
Emilia
В Коледната програма ще прозвучат и утвърдили се вече хитови песни като “Ако си звезда” на Емилия, “Без думи” на Цветелина Янева, “Не давам да се даваме” на Ивана и “Няма да съм друга” на Преслава и Анелия. Борис Дали също участва в програмата с песента “Попитай сърцето си”, включена в последния му албум “Boris Dali 2013”.
Cveti Qneva
В Новогодишната нощ телевизия “Планета” отново ще зарадва своите зрители с празнична програма. Във втората част на “Една нощ в Приказките” ще чуем хитове, които носят много празнично настроение и с които купонът в празничната нощ ще бъде гарантиран. Програмата ще се излъчи на 31 декември от 21:00 часа по “Планета” и от 22: 00 часа по “Планета HD”.
Andrea
В Новогодишната нощ ще чуем хитовете на Андреа, “Няма да съм аз” и “Мен си търсил”, на Анелия - “Виж ме сега”, на Джена - “Как не се уморих”, Емилия - “Оставаш сам” и Ивана - с “По всяко време”.
Anelia
В програмата ще се насладим и на песните “Мъж за милиони” на Роксана, “Режим “Неприлична” на Преслава, “Отровна” на Крум, “Не е късно” на Борис Дали и “Без да ми се дърпаш” на Цветелина Янева.

Галена и Пламена пък участват в “Една нощ в Приказките” със съвсем нови песни - съответно “Завиждайте” и “Нещо фатално”.
Djena
Бъдете с телевизия “Планета” и “Планета HD” в Коледната и Новогодишната нощ - доброто настроение и хубавите емоции са гарантирани!

КАТЕГОРИИ