Едно Американско приключение за Данна

Едно Американско приключение за Данна

Това лято ще остави трайна следа в съзнанието на Данна с нейното първо пътуване до родния Чикаго. Припомняме ви, че младата музикална звезда е родена в САЩ, но когато е била само на 40 дни, заедно с родителите си се прибират в България. За Данна това бе истинско “завръщане в Америка”. С полет от София тя, заедно с баща си кацнаха в Чикаго за първото презокеанско клубно парти на звездата на музикална компания “Пайнер”.

“На участието в Чикаго беше пълно, хората много се забавляваха, поздравяваха ме и ми се радваха, развълнувана споделя Данна. – След концерта получих стотици съобщения в инстаграм от българи, които са присъствали на участието, за да ми благодарят за невероятния купон, който съм направила.”

2
Данна не крие, че в Чикаго се е чувствала като у дома си, защото са я посрещнали нейните роднини – братът на майка й, неговата съпруга и братовчедите й, с които отдавна не са се виждали. След семейното тържество започва и истинското приключение – за няколко дни да се направи обиколка на САЩ, включваща емблематични места, които всеки турист задължително трябва да види.

“С много вълнение се снимах пред болницата, в която съм родена в Чикаго. После се качихме на 413 метра над земята и без притеснение се снимахме на Sky Deck в Downtown. Лас Вегас ме остави без дъх. Там успях да се видя с приятелки, с които се познавам от България и те ми показаха най-интересното от Вегас. Немислимо бе да не отскочим и до Лос Анджелис, а там моята изненада бе в лицето на фотографът Виктория Сиракова, с която успяхме да направим и професионална фотосесия в Thе Beverly Hills Hotel. Определено се почувствах на мястото си, беше незабравимо приключение и нямам търпение пак да отида.”

3
За Данна Лято 2023 остава забележително, както с пътуването до Америка, така и с многобройните срещи с публиката в България. От настъпилата есен очаква нови предизвикателства, още повече, че тя вече е студент в Пловдивския университет.

“Въпреки че съм родена в Чикаго, в душата си съм преди всичко българка. Много обичам България и не бих я заменила с никоя страна. Но Америка наистина впечатлява. Там всичко е много по-различно от нашето ежедневие. Не мога да кажа с какво най-много ме изненада САЩ. Бих казала - с всичко, не мога да кажа само едно нещо, защото там всичко е на различно ниво, там е друг свят и няма нищо с родното ежедневие. Определено бих искала да пътувам по-често до САЩ, ако мога всяка година бих отскачала за малко до там…”

КАТЕГОРИИ