“Едно“ запечата страстна целувка между Дамян Попов и Жана Бергендорф

“Едно“ запечата страстна целувка между Дамян Попов и Жана Бергендорф

С ефектно и стилно видео, Дамян Попов и Жана Бергендорф представиха своя първи  съвместен проект със заглавие “Едно“. Премиерата бе в PlanetaOfficial в YouTube, където парчето веднага заинтригува меломаните. “Едно“ е по музика и аранжимент на Калин Димитров, а текстът е написан от Росен Димитров. Песента е смесена от Димитър Ганчев – Майт, като за първи път е мастерирана в Ню Йорк от популярния Dave Kutch, работил със звезди, като Майли Сайръс, Кристина Агилера, Джъстин Бийбър, Алиша Кийс и др. Лентата е създадена под режисурата на Людмил Иларионов – Люси, а сюжетът на видеото предизвиква двамата изпълнители в изгаряща целувка. Над пет метра е дълга роклята на Жана Бергендорф в клипа към песента и за да се снима в цял размер, екипът осигурява специална подемна техника.

“Уникален проект. Правете повече такива песни, браво. Световно ниво!“, “Много якооо! Поздравления“, “Страхотна поп песен. И Жана, и Дамян са супер, успех на проекта“, “Нещо по-различно и нежно. Добра комбинация са“, “Браво за прекрасната песен и клип. Дуетът е изненадващ, но е удар в 10-та! Поздравления и успех“, четем в първите оценки на публиката.

Двамата изпълнители отправят благодарност към целия екип за професионализма и всеотдайността, както и за старанието всеки детайл да бъде изпипан максимално:

“Аз самия се старая се с всеки следващ проект да награждам нещата“ - не крие Дамян Попов, а Жана Бергендорф допълва - “Отдавна искахме да направим нещо заедно, защото много се харесваме не само като хора, но и като артисти“.


“Едно“ дава категоричен отговор, че когато двама артисти са водени от желанието си да представят нещо истинско, качествено и влагат цялата си енергия в реализацията му, то публиката няма как да не усети тази емоция и тя да я завладее. Мощни вокали, зашеметяваща визия и страстно любовно обещание запечатват “Едно“ като емблематична песен за Дамян Попов и Жана Бергендорф.

КАТЕГОРИИ