Експлозия от емоции на концерта “Планета на 18”

Експлозия от емоции на концерта “Планета на 18”

“Планета” става на 18 години официално днес, 4 декември. По традиция музикалната медия отбелязва своя рожден ден с голям концерт. Тази година бляскавият спектакъл в зала “Колодрума” в Пловдив на 3-ти декември ще се запомни от звездите на “Планета” и от Нейно Величество Публиката с много и силни емоции. Празникът започна с един истински рожден ден, запечатан в едноименната песен и клип на най-малкия участник в концерта “Планета на 18”, Ванката. Зад кулисите той бе подкрепен не от кой да е, а от самата Ивана, която освен кръстница е и негов музикален ментор.

“Планета на 18” ще се запомни и като различния концерт, защото своя дебют на голяма сцена направиха много нови млади музикални таланти. Това бяха Таня Маринова, Данна, Ариа, Радко Петков, Ивета Костова, Лидия, Dessita, Диона, Малката, а за Емрах и Денис Теофиков това е втора изява на концерт по случай рождения ден на “Планета”.   

Таня Маринова бе заложила на малка черна рокля за представянето си, а публиката се наслади от сърце на актуалния й хит “Уникат”.

Данна и Джордан се появиха заедно на сцената в зала “Колодрума”, за да заредят гостите с много празнично настроение със своя дует “Бомба”.

Впечатляващо бе шоуто на Ариа, която излезе с екстравагантен тоалет в червено и собствен балет. Певицата умело се включи в хореографията и с цялостното си представяне доказа, че има потенциал да постига все повече успехи в музиката.

Брилянтно изпълнение на своя първи проект в “Пайнер” демонстрира Радко Петков, а публиката му се отблагодари с много аплодисменти.

Различна и интересна бе Ивета Костова, която също се бе постарала за своята оригинална сценична изява.

Залата буквално избухна при появата на талантите на Alpha Music, Лидия, Dessita и Диона. Красивото трио зарази присъстващите със своята енергия и ги грабна със силна харизма.

Diamond Beat Production също атакува със своите открития. Началото бе поставено от Малката, която в унисон с името на своя хит “Гръм”, провокира експлозивна вълна от аплодисменти, както с шоуто си, така и със секси визия. На сцената беше и DJ Цеци - Лудата глава, който анонсира появата на Емрах и Денис Теофиков.

Емрах заложи на дуетите – “Душо моя” с Алисия и “На твое място” с Тони Стораро, които бяха дошли лично да подкрепят талантливия изпълнител на сцената.

С микс от големите си хитове от 2019-та, “Тръгвай си”, “Акула” и “Катастрофа”, Денис Теофиков завладя зала “Колодрума”, а емоцията беше толкова силна, че всички пееха заедно с него. Певецът не пропусна да изпълни и дуета с Малката, “Полудяваш”.

За поредна година отговорната роля на водещ бе поверена на Иван Динев - Устата, който провокира публиката с оригинални закачки.

Първа от големите звезди на “Пайнер” на сцената стъпи Мария, която поздрави телевизия “Планета” с последният си хит “Липсваш, мило мое”, а специално за публиката в нейния любим град акапелно изпълни “Твоят град”.

Един от големите хитове на есента, “Спомени” на Роксана, разчуства не само пловдивчани, но и самата изпълнителка, която се просълзи от силната емоция.

Публиката остана вярна на любовта си към една от емблемите на поп-фолка, Милко Калайджиев. Неговата поява предизвика еуфория и много аплодисменти.

Ваня и DJ Дамян също не оставиха равнодушни гостите на спектакъла “Планета на 18”, защото самите те с много чувство представиха своя дует “Ще ме предадеш ли”.

Директно от Германия, където имаше участие, за концерта в Пловдив пристигна и Райна. Така тя засвидетелства уважението си към публиката и я зарадва с изпълнение на хита “А бях ти казала”.

Борис Дали превзе залата със своята широка усмивка, превърнала се в негова запазена марка през годините. В комбинация с хита му “Пръскам хонорари”, тази поява наелектризира меломаните, които и този път пожелаха да чуят от него на бис емблематичната песен “Пиян”.

Джулия и Кристиан Кирилов избраха концерта “Планета на 18” за официалната премиера на голяма сцена на своя нов дует – “Ден и нощ”. Независимо, че парчето се появи само преди дни, публиката знаеше наизуст текста и пееше в един глас с тях.

Микс от хитове, изпълнен от Яница, нажежи страстите в залата. Певицата се бе постарала за своята поява, а публиката на свой ред й отвърна с много овации.

Илиян заложи на “Машина” за самостоятелното си изпълнение, а заедно с Теди Александрова и Борис Дали поздравиха феновете с “Давай на DJ-я”.

Певицата пък се впусна в музикална атака с обичани хитове, а голямата изненада бе, че за първи път прозвуча и най-новата й песен.

Премиера на сцената на зала “Колодрума” избра да направи и Деси Слава. Певицата представи официално “След 1000 жени”, предшествана от хита “Вторник беше”.

Ефектна сценография и декори съпровождаха “Болка моя” и “Ангелът”, с които Цветелина Янева дебютира на сцената в своя роден град на концерт на телевизия “Планета”. Певицата отново бе безупречна, както в музикално, така и във визуално отношение, коментираха гостите на спектакъла.

Шоуто на Анелия започна с големия й хит с DJ Живко Микс, “Шампион” и продължи с актуалното заглавие “Гъзарка” и емблематичната песен “Дай ми още”. Феновете възнаградиха своята любимка с бурни овации и възгласи за още и още от нейната музика.

Галин е сред големите имена, които поздравиха телевизия “Планета” за нейния рожден ден. Музикалният му подбор за това специално събитие бе микс от песните “Така ни се пада” и “Няма да ми мине”, за която на сцената се качи и Лидия.

Финалът на спектакъла “Планета на 18” бе бляскав и поставен за първи път от Емануела. Певицата се раздаде от сърце за публиката и вложи много енергия, за да й подари едно завладяващо музикално шоу, което да даде красиво начало на празничните емоции през декември.
Още снимки може да видите в официалната ФОТОГАЛЕРИЯ на сайта www.planeta.tv.

снимки: Любомир Любенов, Георги Божков, Виктория Сиракова, Георги Малев

КАТЕГОРИИ