Екстра Нина: Върнах се, защото всички хубави неща, които съм направила, са свързани с “Пайнер”

Екстра Нина: Върнах се, защото всички хубави неща, които съм направила, са свързани с “Пайнер”

През изминалата седмица в “Автограф” гостува Екстра Нина. Певицата, която наскоро се завърна в музикална компания “Пайнер”, разказва къде е била през всичките тези години и разкрива причините за своето завръщане.

“Много съм щастлива, че отново съм в “Пайнер”. Тук ми е мястото. Ние сме като някакви заблудени деца. През годините ходим насам-натам, но пак се връщаме в родната къща. Както всички българи по чужбина рано или късно се прибират в България и ние сме така. Тези, които сме тръгнали от “Пайнер”, за да видим широкия свят и да се убедим, че най-добре си е в къщи”, казва Екстра Нина.

Певицата споделя, че се е върнала, защото обича тази фирма и тя й е липсвала през годините.

“Върнах се, защото цялото ми съществено творчество, всички хубави неща, които съм направила, са свързани с “Пайнер”. Преди години си мислех, че по един или друг начин съм пренебрегвана, не можех да стигна до хит, винаги трябваше да има някой виновен. Може би бях изпаднала в някаква моментна депресия. Сърдита ли бях на някого, неудовлетворена от това, което правех ли, не знам? Малко по малко работата затихваше и все търсех къде е причината. После обаче проумях, че нещата стоят по друг начин”, разкрива причините за напускането на музикалната компания Екстра Нина.

През всичките тези години, в които е била сама, изпълнителката е разбрала много неща за живота и е доволна, че точно тогава, преди осем години, е спряла с кариерата си, защото е била почти изчерпана. Сега откакто е в “Пайнер”, чувства, че наново има сили и мотивация за работа и има усещането, че феновете са започнали да я обичат, да я търсят, да коментират класиката й както преди.

“Може би беше за добро, че се отделих за известно време, за да разбера колко много е необходима една такава силна компания зад гърба ти и колко много е необходимо някой да ти помага. Тези години бяха едно училище за мен”.

От няколко години Екстра Нина живее в Истанбул, където работи в заведение като певица. Имала е много тежки моменти със семейния си живот, с музикалната професия в България, с кариерата си. Но е щастлива, че там, където е пяла в Истанбул, хората страшно много я обичат и уважават. Казва, че Турция я е научила на много неща и не съжалява, че е попаднала там.

“Научих се, че човек трябва да прави това, за което е призван. В най-големите си кризи и трудни моменти, когато съм нямала работа, винаги съм мислила само позитивно. И друго нещо, което научих там е, че трябва да си много упорит, за да преследваш мечтите си и да ги сбъдваш”, казва още Екстра Нина в “Автограф”.

След този брой предаването излиза в кратка ваканция, но още на 7 септември за зрителите предстои нова интересна среща със звездите на “Планета”.

КАТЕГОРИИ