Екстра Нина докосна феновете с Timeout

Екстра Нина докосна феновете с Timeout

Премиера в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube направи новият проект на Екстра Нина, озаглавен Timeout. Певицата предложи на меломаните чувствена балада, която обединява творческите й идеи с тези на Свобода Даскалова /музика и текст/ и Светослав Лобошки /аранжимент/. Още с появата си музикалният проект докосна публиката, която не пропусна да сподели оценките си в коментари:

“Просто една емблема в поп-фолка! Много красива песен! Поздравления!“, “Тежка песен и сложен текст, но Екстра Нина за пореден път доказа, че може да изпее такъв тип балади. Балади, които й отиват“, “Песента ме впечатли още от първо слушане. Стойностна, красива, с лек ретро нюанс и с текст, който е доста различен. Ето, това е Екстра Нина! От първо слушане и първите акорди, песента грабва. Страхотен проект, в който си личи огромното старание на целия екип“, “Нина отново доказа, че е кралицата на баладите. Всяка песен трябва да е така. Да не се прави компромис с нищо и докато не бъде изпипана до последния детайл, да не се пуска. Браво, Екстра Нина“, четем в първите отзиви в PlanetaOfficial.


Песента Timeout е представена и с оригинален видеоклип, зад който стои режисьора Красимир Николов. Екстра Нина благодари специално на българската екзархия в Истанбул за  предоставената възможност да снимат на това прекрасно място.

КАТЕГОРИИ