Елена Велевска не се страхува да каже: “Уволнен си от живота ми”

Елена Велевска не се страхува да каже: “Уволнен си от живота ми”

“Уволнен си от живота ми” е провокативното заглавие на новия видеоклип на Елена Велевска. Песента вече направи своята официална премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”. Атрактивната визия на певицата веднага привлече вниманието на меломаните, а в съчетание с хубавата мелодия, събра много положителни коментари в социалната мрежа. Изпълнителката от своя страна също побърза да представи “Уволнен си от живота ми” в официалния си профил във Facebook:

“Скъпи мои, влюбих се в тази песен от първо слушане и искрено се надявам да Ви хареса толкова много, колкото и на мен. Това е само началото на музикалната експлозия, която ви подготвям. Искам да благодаря на всички Ви, както и да изразя моята огромна признателност на моя екип. Вашите впечатления и коментари значат много за мен, защото правя всичко за Вас! Обичам Ви!“

Елена Велевска спази обещанието си към своите почитатели в България и отново пее на български език, с който се справя перфектно. Ефектното видео е заснето край морето в красивия курорт – Свети Влас. За реализацията на новия си проект певицата се довери на режисьора Людмил Иларионов – Люси. 

Освен като талантлива певица, Елена Велевска е позната в Македония и като човек, който винаги заявява открито своята гражданска позиция. Доказателство за това е дискусията в Македонския Парламент от преди няколко дни, в която депутатат от ВМРО-ДПМНЕ сравни представителите на властта и опозицията като първите нарече “турбофолк”, а другите “противоракетна система”. Острата реакция на певицата не закъсня в македонския интернет сайт “Фокус”.

“Нямам думи за дързостта, с която се обижда турбофолка, а с това и всички творци, които се занимават с тази музика и честно си изкарват всяка стотинка. Но обидата е предназначена и за слушателите на този вид музика, която искаме или не, преобладава на Балканите. Явно това не е ново за ВМРО-ДПМНЕ. Мисля, че ако се питат те, ние ще останем в миналия век, ще се записват само стари градски песни (срещу които нямам нищо против и често пея на мои участия), няма да се върви напред и да се следват новите музикални тенденции. Не знам защо искат да останем същите от времето, когато е била създадена песента “Стани моме да заиграш” и да държим това ниво. Все едно в Америка да слушат само кънтри песни от времето на Доли Партън и да се подценяват всички нови тенденции. Времената се менят, хората търсят нещо ново, не може певиците да бъдат единствено в народни носии, а певците в хайдушки костюми”, категорична е Елена Велевска.

КАТЕГОРИИ