Елена Велевска с две премиери

Елена Велевска с две премиери

Елена Велевска представи новия си видеоклип “Погледни ме за край” в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”. Песента вече е позната на почитателите на поп фолка от Новогодишната празнична програма “Нощта на звездите”. Това беше дебютът на Елена Велевска на българска сцена като изпълнител на музикална компания “Пайнер”. Песента “Погледни ме за край” е по музика и аранжимент на Робърт Билбилов, а текстът е на Огнян Неделковски. Видеоклипът е заснет край Охридското езеро и в хотелски комплекс в град Струга.
Интересът към Елена Велевска е голям и тя вече се радва на музикални срещи със своите почитатели в България. И това не е случайно, защото и на сцената, и в живота тя е винаги позитивна, водена от непоклатимата си житейска философия.

“В живота е много важно да съумеете да запазвате спокойствието си, защо въпреки цялата си измамност, усилна работа и несбъднати мечти, животът е един прекрасен свят”, споделя певицата.

Още тази седмица предстои още една премиера за Елена Велевска в ефира на телевизия “Планета”. Българският й репертоарът ще се обогати с песента “Ще си моя”, която е дует с Борис Дали. Двамата изпълнители се запознаха на съвместно участие в град Струмица миналата есен и решението за обща песен се роди съвсем спонтанно. Премиерата на лентата съвпада с рождения ден на Борис Дали на 24 март, който в момента изнася поредица от концерти в САЩ. И за Елена Велевска предстои голямо международно турне, но в Австралия, като първият концерт ще се състои на 21 април в Сидни.

КАТЕГОРИИ