Емануела и Анелия в избухваща комбина

Емануела и Анелия в избухваща комбина

“Две Кралици в една песен! Най-хубавият Коледен подарък за всички ни… Дует, който не очаквах… Това ще гърми много жестоко на Нова година… Готина е комбинацията Анелия - Емануела... Не ми е минавало и през ум, че ще направите дует, но определено се е получило… Скрихте ми шапката момичета. Имах високи очаквания, и всички ги покрихте… Емануела и Анелия завършват годината по най-добрия начин… Ето това е, браво Мацки! Най-после нещо избухващо за Нова година!” – такива са сом част от оценките на феновете за новата песен и видеоклип на Емануела и Анелия – “Към вратата”.

2

“Представяме ви “Към вратата”! Надяваме се да ви хареса и да посрещнете Новата 2023 година с нея”, обърна се към почитателите си и Емануела

.
Анелия също поздрави своите фенове и им пожела една красива Нова 2023 година. Новият дуетен хит на Емануела и Анелия “Към вратата” е по музика и аранжимента на Даниел Ганев. Текстът носи подписите на Сиана и Емануела, а режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex. В ролята на арт директор и сценарист се изявява Никола Иванов.
100 % “Към вратата” ще бъде един от предпочитаните хитове от феновете и в Новогодишната нощ.

 

КАТЕГОРИИ