Емануела: Очаквайте новия ми албум

Емануела: Очаквайте новия ми албум

Преди дни Емануела даде заявка, че съвсем скоро почитателите й могат да посрещнат новия й албум. Засега тя не издава подробности за проекта, но със сигурност той ще обедини заглавия на звездата, представени през изминалите три години. Усетът за хитове на Емануела е безспорен, затова е сигурно, че албумът ще бъде един добър подарък за всеки истински меломан. Певицата е сред най-успешните и продуктивни имена на музикална компания “Пайнер“, а видеоклиповете й се радват на милиони преглеждания в PlanetaOfficial в YouTube.
Само преди часове Емануела бе откровена пред камерата на предаването “Папараци“ и за случващото се в личен план.

“Имам това, което искам от живота си. Който и мъж да е до мен, няма как да се чувства щастлив, защото аз просто нямам време за него. Така че, смятам, че съм си самодостатъчна. Преди време изпитвах страх, че мога да остана сама, че трябва задължително да имам някого до себе си, затова и винаги съм била от връзка във връзка“, откровена е звездата.

Тя обаче е категорична, че винаги в живота си има двама мъже – нейните синове, които поставя на първо място. Именно в интерес на втория си син певицата и неговия баща, с когото са разделени, се стремят да подобрят отношенията си, за да бъдат добри родители.

“Детето расте и разбира всичко. И двамата сме деца на разделени родители, така че знаем колко е важно да се разбираме“, не крие Емануела.

КАТЕГОРИИ