Емануела: Виновна съм, не бил щастлив, че нямал късмет

Емануела: Виновна съм, не бил щастлив, че нямал късмет

Емануела отново нажежи страстите в социалната мрежата с най-новия си видеоклип, озаглавен “Виновна”. Певицата типично в свой стил атакува музикалните класации и сърцата на изкушените от поп фолка с нещо различно и въздействащо. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а стиховете са дело на Анастасия Мавродиева. Парчето определено направи летящ старт още с премиерата си и за по-малко от 24 часа генерира над 100 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial, а коментарите на феновете вещаят сигурен успех за “Виновна”:

“Браво, Емануелче! Браво, браво, браво, браво! Много е добра! На това му казвам истинска поп фолк песен, хиляди пъти поздравления за този проект!”, “Много хубав проект, браво! Много свежа песен, много ми харесва и със сигурност ще стане хит.”, “Въздействащ текст и модерно звучене! Емануела, както винаги е Топ! Благодарности към целия екип, създал този хит! Точно от това имах нужда за лятото!”, “Кефи ме, че е същата лудачка като Галена. Ето такива артисти са нужни, да имат продукция по-често, да експериментират със стиловете и композиторите! Ема, Топ си!”

“Слушах песента 3/4 пъти преди да напиша коментар. Много силен проект, на много високо ниво и като започнем от начина на изпяване.....та до клипа (текст, музика, аранжимент и т.н.) всичко е страхотно. От както е в “Пайнер” Емануела заявява, че е можеща певица, която също така е новатор и може всеки път да изненадва с различие и провокация. Много ми хареса песента и 100 % ще бъде един от хитовете на годината!”, “Емануела вади хит след хит... Много различен проект и уникална песничка ! Браво. Очаквах балада , но отново изненада, както с визия, така и с мелодия, която е супер приятна. А относно текста, той е право в десятката!”

За видеото Емануела се довери на режисьора Александър Моллов, който е автор и на оригиналния сценарий.

снимки: Кристиан Димитров

КАТЕГОРИИ