Емануела добави нов хит в репертоара си

Емануела добави нов хит в репертоара си

Дългоочакваната премиера на видеоклипа “Направо в коша“ на Емануела зарадва феновете на поп-фолка в началото на уикенда. Изпълнителката подготяше тази песен доста дълго време, но поради усложнената епидемиологична обстановка отложи появата й с няколко месеца. Днес парчето вече радва меломаните, а те са категорични, че звездата на “Планета“ е добавила нов хит в репертоара си:

“Както винаги Хит, а и  то друго не се очаква от Емануела“, “Чакането си заслужаваше на 100%! Браво на Емануела, никога не съм се съмнявал в нея“, “Не мога да спра да я слушам!“.


Затова, че Емануела е уцелила предпочитанията на публиката говорят и цифрите – видеоклипът е прегледан близо 500 000 пъти, а само за часове намери място и в челната тройка на трендинга в YouTube.
“Направо в коша“ е по музика и аранжимент на Деян Асенов, а върху текста са работили в екип - Александър Попов и Петър Петров. За режисурата на видеоклипа се погрижи Добромир Николов. В кадрите виждаме Емануела красива, секси и различна, а за стайлингът си тя се довери на дизайнера Стоян Радичев, на Александър Попов и Петър Петров. Гримът е на Микеле, а косите – на Ивайло Колев. По време на снимките на видеото звездата реализира и ексклузивна фотосесия с Георги Малев.

 

КАТЕГОРИИ