Емануела доказва, че е без аналог

Емануела доказва, че е без аналог

“Без аналог” е заглавието на песента, която Емануела представи в края на миналата седмица. Музиката и аранжимента на песента са на Деян Асенов, а текстът е написан от Лора Димитрова, Александър Попов и Петър Петров. Зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K са очаровани и от видеоклипа, дело на Buddubbaz Tape Company, в който певицата показва какво е научила по време на участието си в танцовото шоу Dancing Stars. Самата Емануела споделя, че страшно се е забавлявала по време на снимките на видеото и с гордост показва стъпките от танците, осъвършенствани по време на състезателния формат.
2

“Много приятно съм изненадана да видя в целия клип Емануела да танцува. За песента няма нужда да казвам нищо, освен че извади поредният хит… Емануела връща хъса ни за поп-фолка от последните 10 години! Фен съм на този жанр от малък и мога да кажа, че е непрекъснато слушам тази песен… Нищо не може да ме зарадва така както Емануела пусне нова песен ! Направо винаги ми се  оправя настроението като чуя всяка твоя песен!... Израснах с твоите песни буквално и ти благодаря, че правиш все такива хубави песни, който описват наистина човешките отношения!... Това е най-красивата жена в България. Много хубаво видео и танци. Страхотна песен, изобщо всяка нейна песен е уникална и тотален хит в дискотеките…”, пишат феновете на поп-фолка за новия музикален проект на Емануела.

По време на абитуриентските балове “Без аналог” 100 % ще вдига настроението в нощните клубове. На 24 май Емануела ще гостува на празнуващите в Слънчев бряг, на 25 май ще бъде в Стара Загора, а на 26 май – специален гост в Русе.

КАТЕГОРИИ