Емануела и Ариа като секси бандитки в “Бензин“

Емануела и Ариа като секси бандитки в “Бензин“

“Бензин“ е заглавието на песента, която обедини Емануела и Ариа в дует. Видеоклипът вече се излъчва в ефира на “Планета“ ТВ и “Планета HD”, а още с появата си в PlanetaOfficial в YouTube грабна вниманието на меломаните.

“Машини! От кога чаках нова песен от двете“, “Ариа и Емануела са топ!“, “Песента е уникална. Продължавайте да правите все такива, яки песни“, “Усещам, че парчето ще гърми! Ще стане хит със сигурност“, “Уникални“, “Гласовете се комбинират идеално! Клипът е на високо ниво, текстът е страхотен и визиите им са добри! Браво за песента, много е добра!“, споделят първите си впечатления абонатите в портала за видеосподеляне.

Лентата залага на фентъзи сценарий - Ариа и Емануела влизат в ролята на секси бандитки от бъдещето, които създават истински хаос в бар, а след себе си оставят доста жертви. Интересната история е предадена от режисьора Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев. Автори на песента пък са Мартин Биолчев /музика и аранжимент/, Ариа, Александър Попов и Петър Петров /текст/.

фотографи: Виктория Сиракова и Георги Малев

КАТЕГОРИИ