Емануела и Джордан оглавиха “Планета Топ 20“ за август

Емануела и Джордан оглавиха “Планета Топ 20“ за август

“Купих ти сърце“ е заглавието на хита, който успя да събере най-голям зрителски интерес в PlanetaOfficial през август. Съвместният проект на Емануела и Джордан бе дългоочакван от меломаните и по всичко личи, че е оправдал очакванията им. Това проличава и в класацията “Планета Топ 20“, която през август е оглавена именно от тази песен.

Втората позиция е за друг хитов проект от Лято 2018 - “Маракеш“ на Галена и Цветелина Янева, а трета – за Теди Александрова и “Цяло лято“.

В първата петица меломаните ще открият още Илиян с неговото лятно предложение “Не сме приключили“ под номер 4 и “Богиня“ на Ваня под номер 5.
Дуетът на Анелия и Дамян Попов “Копакабана” определено успя да грабне публиката и DJ-те в клубовете, и заема 6 място в класацията.

“Планета Топ 20“ продължава с “Мамасита“ на Татяна и Adnan Beats, “112” на Галин и “Хулиган“ на Джена съотвено на 7,8 и 9 позиция. Челната десятка завършва с Анелия и Джулия с техния тотален хит - “Бръммм“.

Цялата класация “Планета Топ 20“ за месец август може да гледате в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – PlanetaOfficial.

 

КАТЕГОРИИ