Емануела и Илиян заедно край морето

Емануела и Илиян заедно край морето

През изминалите дни Емануела и Илиян показаха снимки от морския бряг, където заедно се забавляват. Кадрите категорично дават доказателство, че освен колеги двамата изпълнители са и добри приятели, които с радост споделят първите летни дни. Певците са избрали да релаксират в курорта Слънчев бряг, където често са музикални гости в клубовете. В свободното си време, двамата предпочитат да събират тен и да се порадват на морето, но музиката отново заема важна част от ежедневието им дори и в този момент.
Илиян публикува видео, в което показа своя импровизация на плажа, заобиколен от приятна музикална компания – освен Емануела, там са композиторът Даниел Ганев и половинката му Сиана. Клипчето за кратко стана хит в мрежата и събра множество комплименти за Илиян.

Той от своя страна е щастлив, че лятото му носи възможност за повече срещи с публиката в цялата страна. Този уикенд и Илиян, и Емануела отново ще са със своите почитатели – певицата ще е гост в Planeta Payner Club Приморско на 02 юли, а на следващия ден – отново ще забавлява с песните си гостите в Слънчев бряг, в клуб Gabana Sunny Beach. Илиян пък ще бъде в София, за среща с публиката COCOS в Pool Bar & Grill.

 

КАТЕГОРИИ