Емануела изненада меломаните с балада

Емануела изненада меломаните с балада

“Пожелавам ти“ е най-новият проект, който Емануела предложи на меломаните в PlanetaOfficial в Youtube. Изненадата определено беше голяма, защото този път звездата на телевизия “Планета“ заложи на емоционална балада, с която за пореден път затвърди позицията си на един от лидерите в поп фолк жанра. За това говорят и първите отзиви на публиката:

“Отново невероятен проект от Емануела. Тя е от малкото, които всеки път успяват да са различни и всеки път ѝ се получава“, “Определено е създадено за ХИТ! Да, балада е, но и такава трябва да има сред предложенията за 2018г.“, “Поздравления за цялостната реализация!“, “От години не е имало толкова силна балада. Емануела уцели десятката с тази песен“.

“Жесток проект, класа и ангелски глас от топ певица! Адмирации!“, “Браво, невероятна. Емануела отново показа стил и перфекционизъм “.

Новото заглавие в репертоара на Емануела е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Приказният видеоклип е заснет в замъка Равадиново от режисьора Александър Моллов.

КАТЕГОРИИ