Емануела представи “Казах ти” преди Dancing Stars

Емануела представи “Казах ти” преди Dancing Stars

Съвсем малко време остава до старта на танцувалното шоу Dancing Stars, в което участие взема и Емануела. Певицата вече трескаво репетира стандартни и латино танци и с нетърпение очаква да покаже таланта си на дансинга. Точно затова тя реши да направи премиера на своя нова песен и видеоклип в навечерието на танцовия маратон. “Казах ти” е създадена от творческия тандем Александър Попов, Деян Асенов и Лора Димитрова. Режисьор на видеоклипа отново е Николай Скерлев.
2
Почитателите на Емануела с нетърпение очакват старта на Dancing Stars на 20 февруари от 20.00 часа, за да видят тяхната любима изпълнителка как ще се представи и не спират да коментират новия й музикален проект:

“Емануела е машина за хитове… Най-красивият глас в поп-фолка… Емануела е най-големият хит мейкър… Обожавам Емануела, защото нейните песни са олицетворение на живота… Вчера разбрах, че приятелката ми изневерява и я оставих… Песента ме накара да се чувствам страхотно. Благодаря от името на всички наранени, Емануела… Обожавам стила на Емануела в музиката… Страхотна песен, музика, текст, звучене - всичко е на най-високо ниво. А за визията дори не трябва да коментирам. Просто съвършенство!”

Още тази вечер, на Деня на влюбените, Емануела ще представи “Казах ти” пред публика и това ще се случи в столичен нощен клуб. След това наред с клубните си участия, те ще се вихри и на дансинга в Dancing Stars.

КАТЕГОРИИ