Емануела прие предизвикателството Dancing Stars

Емануела прие предизвикателството Dancing Stars

“Dancing Stars” - eдин от най-бляскавите световни танцувални формати, тази пролет ще предизвика истински фурор и невероятно настроение в зрителите на bTV, уверяват ни от националната медия. Фактите говорят, че Суперзвездите на България ще покорят дансинга в най-бляскавия и магнетичен световен танцов формат „Dancing Stars“. Вече е ясно кои 16 популярни личности от шоубизнеса, културата и спорта ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат зрителите пред екраните с качествено забавление за цялото семейство. Емануела е една от тях, които приеха предизвикателството и няколко месеца ще радват публиката с танци и харизма.
2
Освен Емануела страст и умения в овладяването на сложните стъпки ще демонстрират още седем харизматични дами, готови да се преборят за титлата „Кралица на бала“. В танцовата битка се впускат телевизионните водещи д-р Неделя Щонова и Натали Трифонова, поп дивите DARA и Мила Роберт, наравно с актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова. Олимпийска амбиция под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.

Мъжете в „Dancing Stars“ също се готвят за новата си танцова роля. И те са точно 8 известни лица, които ще изпитат тръпката на музикалната надпревара и професионалните танцьори. От bTV съобщават, ча това са актьорът Филип Буков, който се превърна в любимец на публиката и колегата му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала „Съни бийч“. Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров, певеца Емрах Стораро, както и първият ерген на България - Виктор Стоянов. Сред претендентите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на група „Остава“ Свилен Ноев.
Водещи на новото издание на „Dancing Stars“ са Александра Раева и Краси Радков, които с танцова стъпка, много настроение и хумор, ще ръководят събитията в бляскавото шоу тази пролет.

КАТЕГОРИИ