Емануела с “Виновна” – лидер и през юни в “Планета Топ 20”

Емануела с “Виновна” – лидер и през юни в “Планета Топ 20”

Втори месец на върха на зрителската класация “Планета Топ 20”, която се излъчва в програмата на телевизиите “Планета” и “Планета HD”, е Емануела с най-новия си видеоклип “Виновна”. Певицата трайно се настани в чарта и с още две музикални ленти – 12-то място за “5, 6,7, 8” в дует с Галин и 17-та позиция за “Почти перфектен”.

Завръщането на Джена на клубната сцена това лято с хита “Кой” бе оценено високо от меломаните и те поставиха клипа на 2-ро място в юлското издание на класацията. Третата позиция е за Кали и “Каква съм луда”, 4-то място – за Анелия и нейния гръцки колега Kyriacos Georgiou с песента “Кажи ми” и 5-то място – за Деси Слава и “Гледай да не бъркаш”.

Анелия участва в “Планета Топ 20” и с хита си “Дай ми още” (6-то място), видеото, на който бе снимано в Истанбул. Деси Слава също има още една песен в класацията – 13-та позиция за “И на всички като тебе”, но се радва на зрителско одобрение и за съвместния си проект с Константин – “Аз бях тук”, поставен на 7-ма позиция.

Тенденцията новите видеоклипове на звездите на музикална компания “Пайнер” да печелят доверието на зрителите още с появата си, продължава и през юни. В “Планета Топ 20” намират място цели 7 нови заглавия, някои от тях на завидно високи места в чарта. Дали те ще останат там и през юли, ще научим след няколко седмици, но със сигурност конкуренцията е доста гореща, напълно в унисон с високите летни температури, не само на плажа, но и в клубовете в цялата страна.

КАТЕГОРИИ