Емануела с парти за 1 година Planeta by Eleven Club

Емануела с парти за 1 година Planeta by Eleven Club

На 1 декември хитовият нощен клуб на Студентски град - Planeta by Eleven ще отбележи първия си рожден ден. Това ще стане със запомнящо се звездно парти, в което ще се включат цяло съзвездие любими изпълнители на музикална компания “Пайнер”. Но все пак екипът на култовия клуб си избра Емануела като специален гост и комплимент за своите гости.
2
Заедно с Емануела да се веселят за първия рожден ден на Planeta by Eleven ще дойдат и много нейни колеги от телевизия “Планета” като голяма част от тях обещават да се присъединят към купона и да вдигнат шумни наздравици за любимото си място в нощна София.
През изминалата година на сцената на Planeta by Eleven се качиха най-големите фолк звезди и без съмнение те ще запазят едни от най-хубавите емоции, които са преживявали на сцената. Любимците на цяла България често се забавляват тук, дори когато не са на участие, а имат личен празник.
Екипът на клуба кани всички свои клиенти за един паметен купон, с който ще отбележат първата успешна година! Смело може да кажете “И аз съм тук” на 1 декември в Студентски град – София.

КАТЕГОРИИ