Емануела с първи видеоклип в EmanuelaMusic

Емануела с първи видеоклип в EmanuelaMusic

Неотдавна Емануела обяви старта на своя YouTube-канал – EmanuelaMusic, който тясно ще си партнира с YouTube-канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial. Нейните почитатели очакваха там появата на актуалния й видеоклип и ето, че това вече е факт. Продуцент на новия проект “Подводница” е музикална компания “Пайнер” е за телевизионното разпространение на клипа в целия свят ще се погрижат телевизия “Планета” и Planeta 4K.
2
В своята оценка феновете са повече от красноречиви за представянето на Емануела в “Подводница”:

“Най-красивата и най-великата, най-добрата и най-талантивата певица в България с нов хит – това е Емануела!... Както започна ударно годината с “Направо в коша”, така я и завърши с този хит “Подводница”… От Емануела слабо не очаквате, защото прави хит след хит… Ето това е хит! Емануела ще разбие дискотеките… Уникална песен и много секс… Емануела е много красива и това е един от най-добрите ѝ клипове до сега. Парчето е тотален хит. Браво на екипа. Весели празници…”

Още снощи Емануела представи на живо “Подводница” в Пловдив и успя да усети обичта на публиката. Днес тя ще пее в Сливен, а на Коледа, 25 декември, “Подводница” ще звучи като поздрав за всички гости в нощен клуб в Благоевград.

КАТЕГОРИИ