Eмануела в дует със свой колега

Eмануела в дует със свой колега

Тази пролет ще изпълни едно дългоочаквано желание на почитателите на Емануела. Певицата издаде, че в следващите месеци ще представи съвместно парче със свой колега:

“Имам проект с един друг изпълнител, от нашата компания е и е доста голям купонджия – разкрива Емануела и допълва - Дует не съм правила, но съм обещала от много време на публиката и беше крайно време да го осъществя“.

Певицата споделя, че в момента е съсредоточила вниманието си върху реализацията му, но на този етап няма конкретна дата за премиерата.

Съобразно това как върви работата по този проект, Емануела вече е харесала и демо за своя самостоятелна песен, аранжиментът на която ще повери на Даниел Ганев. Двамата с него работят често напоследък и по думите й са доста добър тандем. За Емануела, най-важно за един изпълнител, е песните и текстовете да се усетят от него, за успее той да увлече и публиката.

“Аз самата чувам една песен, харесва ми, казвам си - “тази е ок“ и я правя. Съответно следя и това, което се слуша като цяло, за да е нещо актуално, но винаги си слагам един мой привкус“, споделя още Емануела.

КАТЕГОРИИ