Емануела – великолепна и в песента, и в танца

Емануела – великолепна и в песента, и в танца

Една от най-коментираните изпълнителки през последните седмици безспорно е Емануела. Певицата прие голямото предизвикателство да бъде част от звездния отбор в новия сезон на шоуто Dancing Stars и ангажиментите в него поглъщат голяма част от свободното й време. Наред с това тя не е загърбила своята успешна кариера на певица и се радва на многобройни срещи с феновете в цялата страна. И още един повод за радост има Емануела. Само преди няколко дни телевизия “Планета” отбеляза нов успех в нейната певческа кариера, а именно достигането на 100 000 последователи на профила й в една от най-популярните стрийминг платформи - Spotify.
2
Но да се върнем към новата страст на Емануела, а именно танците. Журито и зрителите на Dancing Stars са истински впечатлени от страстта и пламъкът, с които звездата на музикална компания “Пайнер” се впуска в предизвикателствата. Устремена към най-добрите резултати, певицата дори смени своя партньор на паркета и вече танцува с Калоян Иванов. С него миналата седмица сътвориха една огнена Румба, а вчера представиха едно вълнуващо изпълнение на валс, с което духа на Рим оживя на сцената на Dancing Stars. Техният танц бе като разходка извън времето, по площадите и улиците на вечния град, оживявайки древната култура на величествения Рим.
4
Новият партньор на Емануела в Dancing Stars - Калоян Иванов е добре познат на публиката. Победител и финалист е на голям брой държавни и международни турнири. Вицешампион на България в групата на младежи, както и носител на „Купа България“ в същата група. Участва в няколко издания на Dancing Stars, където достига до финалите, а през 2014 г. печели танцовото шоу.
Още снощи Емануела празнува заедно със своите фенове в Студентски град – София. В петък тя отново има среща с почитателите си в нощен клуб в центъра на столицата, а в събота вечер е специален гост на поп-фолк феновете в Благоевград.

КАТЕГОРИИ