Емануела закрива концерта на “Планета“ с нова песен

Емануела закрива концерта на “Планета“ с нова песен

Броени дни остават до големия концерт-спектакъл “Планета на 18“ в Пловдив, а феновете на поп-фолка вече са нетърпеливи да аплодират любимите си изпълнители. Известни са и част от музикалните изненади, които предстои да видите на 3 декември, а на другите ще се насладят само тези, които присъстват на живо в зала “Колодрума“. Днес ще разкрием, че финал на празника ще постави Емануела, която на своя ред издава:

“Официално ще представя най-новата си песен “Вечно свързани“ на Концерта по случай рождения ден на телевизия “Планета“ на 03 декември 2019 в зала “Колодрума“ в Пловдив“.


Само преди дни изпълнителката сподели новината за предстояща музикална премиера, а какъв по-добър повод за това от 18-та годишнина на любимата на поколения българи, музикална телевизия. Няма съмнение, че Емануела се е постарала и готви уникално шоу за своето представяне, както и всички участници в спектакъла. Припомняме Ви, че началото му ще бъде поставено от Мария, а водещ ще бъде Иван Динев – Устата. Наред с вече утвърдените имена, познати от ефира на музикалния канал, в шоуто ще се включат и новите звезди – Ариа, Малката, Данна, Ивета Костова, Таня Маринова, Лидия, Dessita, Денис Теофиков, Емрах и Радко Петков.

Концертът “Планета на 18“ ще започне точно в 19:00 часа, а за тези, които все още не са навършили пълнолетие, напомняме, че за да бъдат допуснати до своите места в зала “Колодрума“, трябва да бъдат с придружител и да носят със себе си попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ, която може да бъде изтеглена от тук. Билети за спектакъла “Планета на 18“ ще намерите в мрежата на eventim.bg.

КАТЕГОРИИ